1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за GT RIPPLE FISHER ULTIMO 80MH NANO

Въдица за GT RIPPLE FISHER ULTIMO 80MH NANO

Арт.№ 4580397944034

Изпитайте силата и финеса на Ripple Fisher Ultimo 80MH Nano. Проектиран с авангардна технология, той предлага изключителна здравина и чувствителност, при риболова на GT и е готов за да се справи с всяко предизвикателство с увереност.

Серията Ultimo е ядрото на GT въдиците на Ripple Fisher.

Серията е в състояние да се справи с различни примамки от пенсил до попери, като същевременно има лека, но много отзивчива бланка, която риболовците могат да хвърлят през целия ден.

Въпреки че въдицата може да изглежда проста с лесната си способност за замятане и контрол, силата на бланката е изключителна и ние сме задали идеална точка на натоварване за риболовците, за да могат да поддържат баланса си при голямо натоварване. Серията Ultimo е комбинация от модерен GT риболов, съчетан с дългогодишния опит на Ripple Fisher в изграждането на въдица.

ULTIMO 80MH NANO

Този новодобавен 80MH е всемогъщ модел с комбинация от дълга дължина и мощност. Това е универсална въдица, която може да се използва във всяка дадена лодка или поле с използването на примамки тип пенсил до попери със средна чаша. Въпреки това, с малко по-силните настройки на пръта, риболовецът трябва да е добре сложен или силен. Със сила и опит, тази въдица ще отговори на мощното повдигане и борбата на риболовците, давайки ви това предимство, необходимо за чудовищни риби. Това е най-подходящата въдица за риболова на GT, която изисква дълго замятане в плитки води, където от риболовците се изисква да поемат инициатива.

  • Подходящ размер на макарата: S: 10000~18000 / D: 5500~6500
  • Дължина на ръкохватката / 794 мм (цялата дължина на ръкохватката)・504 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 2,9 мм (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 14,5 мм (Диаметър на бланката, измерен на 870 мм от долната част на върха)
  • Макародържач / DPS20( Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Водачи: SiC Ocean Guide(Fuji)/ NANOALLOY® технология
  • Примамки: Потъващи стикбайтове・Попери с Малка~ Средна чаша・Потъващ попее
  • Цел: GT
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 14
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
Дължина (м) 2,44 - 8'0"
Транспортна дължина (см) 174
PE рейтинг MAX PE 8
Тест по примамки (гр.) MAX 170
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти