1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица RIPPLE FISHER RUNNER EXCEED 104H NANO PLUG

Въдица RIPPLE FISHER RUNNER EXCEED 104H NANO PLUG

Арт.№ 4580397942047

Разгърнете потенциала си за замятане с Ripple Fisher Runner Exceed 104H Nano Plug. Проектиран за точност и мощност на дълги разстояния за риболовци на едри риби.

Серията RunnerExceed са кастинг въдици за риболов от брега, снабдени с необходимите характеристики, за да се справите с чудовищни bluerunners от скалите. Цели, включително вашите местни yellowtails, kingfish, amberjacks to those GT, dogtooth tuna, обитаващ по-топлите води. Нашата гама от въдици е проектирана с възможностите да „хванете“ вашата мечтана риба в най-суровите условия. 

Напоследък броят на риболовците, които се насочват към риба от клас 20 kg, се е увеличил и търсят не само силата на пръчката, но и най-малкото напрежение за риболовеца. Колкото и здрава да е една въдица, ако риболовецът няма силата да я огъне, той/тя ще бъде в неизгодна позиция, когато се бори от скалите. 

Можете да огънете пръта и да го повдигнете, да спрете блъскащата риба с неговата сила или технически да се биете с рибата с помощта на long-leader система, използваща настройката за примамка. Всеки риболовец ще има свой собствен стил, но има едно общо нещо и това е „силата“ на серията RunnerExceed. Бихме искали риболовците, които предизвикват себе си до границите, да изпитат от първа ръка лекотата, контролируемостта, устойчивостта и силата на серията, когато е най-необходима по време на битката.

RUNNER EXCEED 104H NANO PLUG MODEL

Старият модел за плъгове 103H е усъвършенстван като 104H. Насочихме се към секция с мек връх, за да могат риболовците лесно да контролират примамките. В сравнение с предишния 103H, ние сме намалили твърдостта на коремната част, така че риболовците ще могат да вдигнат въдицата по-високо, когато изплуват рибата наблизо. Кривата на огъване също е плавен преход, който дава на риболовците време да се стегнат и да се подготвят за внезапно бягане, когато ловят от нестабилните скали. Задната част е изключително мощна и риболовците трябва да са запознати с този вид риболов, за да извлекат истинската сила на тази въдица. За да го представим в перспектива, тази въдица ще бъде моделът PE6 на “Final Standup 100SXH”.

 

  • Подходящ размер на макарата: S:8000~14000 / D:4500~6500
  • Дължина на ръкохватката / 764 мм (цялата дължина на ръкохватката)・529 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 2,5 mm (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 16,7 mm (Диаметър на бланката, измерен на 805 mm от долната част на задната част)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Поле: Скали・Кейове
  • SiC Ocean Guide(Fuji)/ бланка за технология NANOALLOY®
  • Цел: BlueRunner
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 8
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 8
Брой секции 2
PE рейтинг PE 4 - 6
Транспортна дължина (см) 161,5
Тест по примамки (гр.) 40 - 120
Дължина (м) 3,15 - 10'4"
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти