1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за попинг RIPPLE FISHER GTX EXP 81M

Въдица за попинг RIPPLE FISHER GTX EXP 81M

Арт.№ 4580393948094

Изживейте върховете на производителността при риболов с Ripple Fisher GTX EXP 81M. Неговият усъвършенстван дизайн и конструкция осигуряват ненадмината мощност и прецизност във водата.

Въдица от 3 части / Травъл въдица на Ripplefisher, модел "GTXpedition" е прероден. Когато се вземат предвид скорошните ограничения за пътуване, сгънатата дължина е зададена на 887 мм за двете пръчки от клас PE6 и PE8. Тези модели са подходящи не само за вашия GT риболов на екзотични места, но също и за пътувания, насочени към масивна риба. Комбинирайки тези пръчки с моделите Aquila EX, риболовците ще имат по-широка гама за избор в зависимост от морските условия, размера на примамката и размера на целта. Чрез преглед на огъването на новите модели GTXpedition успяхме да го усъвършенстваме като въдица от 3 части. Със своята лекота, изключителен баланс, острота и подходяща крива на огъване, няма да повярвате, че това е въдица от няколко части. Надяваме се, че можете да се докоснете от първа ръка до непрекъснато подобряващата се технология на Ripplefisher.

Въпреки че серията GTX е разработена като модел от 3 части за риболовни пътувания в чужбина, те също са идеални не само за GT риболов, но и за риболов на Kingfish. Разликата от PE6 клас Aquila EX е рязката твърдост по време на замятане, докато Aquila EX е по-подходящ за технически малки маневри на примамката. В допълнение, твърдостта и здравината на обикновената заострена серия GTX улеснява изпълнението на дълги удари на примамката с постоянно темпо.

OCEANVOYAGER GTXPEDITION 81M

Това е многокомпонентен модел от клас PE6 за риболов на GT и Kingfish. Той е идеален за използване с потъващи стикбайтове и попери с малки чаши. Безпроблемната крива на огъване ще ви изненада приятно, тъй като няма да се чувства като заготовка от 3 части. Риболовците ще могат да замятат при силен насрещен вятър с добавената си острота, а бланката ще помага на риболовците да поддържат баланс по време на битка и ефективно да повдигат рибата. Горди сме да ви представим тази въдица с потенциал да се изправи срещу 30~40 кг клас GT, като същевременно е лека и остра въдица от клас PE6.

 

 

  • Подходящ размер на макарата・S:14000 / D:5500
  • Дължина на ръкохватката / A: 852 mm (цялата дължина на ръкохватката) B: 505 mm (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 3,2 mm (точно под горния водач) Диаметър на бланката / 14,3 mm (Диаметър на бланката, измерен на 920 mm от дъното)
  • Макародържач / DPS20(Fuji) Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Примамка: Потъващи стикбайтове ръчка・Попери с малки чаши
  • Ръководства: SiC Ocean Guide(Fuji)
  • Цел: GT・Kingfish
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 10
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
Тест по примамки (гр.) MAX 140
Дължина (м) 2,46 - 8'1"
PE рейтинг MAX PE 6
Транспортна дължина (см) 88,7
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти