1. Начало
  2. Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Поръчка

Вашите поръчки приемаме по най-удобния за Вас начин: чрез сайта ни - www.waves.bg, на телефон +359 89 645 1888 и чрез имейл - на [email protected].

Не! Сайтът и услугите ни могат да се ползват и от непълнолетни граждани.

Всички постъпили поръчки до 14:00 ч. в работен ден /от Понеделник до Петък/ се обработват и предават на куриер в рамките на същия ден. Поръчки, постъпили след 14:00 часа, се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, след деня на подаване на поръчката.

*Поръчки с плащане по Банков път се обработват и изпращат след получаване на плащането. Обикновено транзакциите се осъществяват в рамките до 2 работни дни.

Плащане

Можете да заплатите закупуваните от нас продукти по един от следните начини: с наложен платеж /само за България/, по банков път, с карта чрез myPOS или PayPal. 

Плащането можете да извършите в брой или с карта при доставка на пратката директно на куриера или в офиса на куриера.

Можете да заплатите чрез онлайн банкиране или на каса в банка, като наредите дължимата по поръчката си сума. Моля не забравяйте на основание за плащане да впишете номер на поръчката и име на купувача. Информацията за банковата ни сметка и номер на поръчка ще получите при потвърждаване на поръчката.

Обикновено банковият превод отнема 1 до 2 работни дни, а при плащания от чужбина е възможно да отнеме повече. След като преводът Ви се отрази по сметката ни, веднага ще подготвим и изпратим поръчаните стоки. Срокът на доставка след изпращане е упоменатият по време на поръчка.

Да, приемаме. Можете да заплатите поръчаните от Вас стоки както с дебитна, така и с кредитна карта.

Плащането онлайн се извършва с лична кредитна/дебитна карта или карта на вашата фирма – при безопасни условия. Приемат се следните кредитни и дебитни карти: Маестро, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове), AMEX, Diners Club; а при директни плащания с кредитни карти: Maestro, Visa (всички типове), MasterCard (всички типове). Плащанията се приемат чрез платежните системи на https://www.mypos.com/ и https://www.paypal.com/

Да! Изберете желаните продукти и пристъпете към плащане с PayPal. Ще бъдете пренасочени към сигурната среда на PayPal за въвеждане вашите данни и да потвърдите плащането.

Ще получите фактура към всяка поръчка подадена към нас. Ако желаете да получите фактура издадена на името на юридическо лице, моля впишете данните на юридическото лице в допълнителна към поръчката.

Фактурата се изпраща заедно с Вашата поръчка. 

Доставка

За територията на страната поръчаните през нашия онлайн магазин стоки се доставят с куриерски фирми Спиди или Еконт. Направете избор при завършване на поръчката.

Доставката на Waves.bg е безплатна до офис на куриер /СПИДИ или ЕКОНТ/ при поръчки над 89.00 лв. При поръчки под 89.00 лв. цените за доставка са следните: 

  • до офис на Спиди: 4.99 лв.
  • до адрес със Спиди: 6,99 лв.
  • до офис на Еконт: 8,29 лв.
  • до адрес с Еконт: 12,39 лв.

Да! Извършваме доставки извън България. Вижте списък с държавите до които извършваме доставки тук.

*Моля свържете се с нас ако не виждате желаната дестинация за доставка. Възможно е доставка с друг куриер.

За доставки извън България работим със Спиди и Интеглогистика и по точно с партньорите им на местно ниво: DPD, ACS и GLS. 

*При желание на клиента са възможни доставки с DHL, FedEx и TNT. Направете запитване към нас на [email protected]

Цената за доставка за избрана от Вас дестинация ще се визуализира при оформяне на поръчката. Пълен списък може да видите тук , както и опциите за безплатна доставка.

Бихте могли да проследите статуса на пратката посредством номера на товарителницата, с която пътува тя, на нашия телефон +359 896 451 888 или в съответната куриерска фирма, извършваща доставката.

Доставката от waves.bg се извършва от 2 до 7 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад и дестинацията за доставка. Waves.bg си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване срока на доставката.

Връщане и замяна

Да. Можете да върнете вече закупена стока в рамките на 14-дневния законово установен срок - в случай че не е нарушена цялостта на опаковката на закупените стоки. За повече информация вижте Общи условия.

За да върнете продукти, закупени от waves.bg, моля попълнете формуляра от Условия за връщане и върнете стоките заедно с него на адрес: Получател: УЕЙВС.БГ ООД, ЕИК 205914700, със седалище и адрес на управление: България, гр. София, р-н Студентски град, ул. Проф. Александър Фол 2, вх. Б, ет. 8, ап. 10.

Възстановяването на сумите по върнати продукти се осъществява в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка. Възстановяването на сумата става по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.

Да. Можете да върнете за замяна вече закупена стока в рамките на 14-дневния законово установен срок - в случай че не е нарушена цялостта на опаковката на закупените стоки. За повече информация вижте Общи условия.

Рекламации се приемат в рамките на 30 дни след закупуване на продукта. При предявяване на такава, пълният комплект документи (вкл. касов бон/фактура, приемо-предавателен протокол, гаранционна карта и др.), както и стоката, следва да бъдат изпратени до адреса на офиса на Доставчика в гр. София, Студентски Град, ул. Проф. Александър Фол 2, вх. Б, ет. 8, ап. 10 офис на УЕЙВС.БГ ООД.