1. Начало
  2. Политика за доставка

Политика за доставка

Уважаеми клиенти, 

Моля запознайте се със информацията касаеща поръчката и доставката от онлайн магазин www.waves.bg.

I. Поръчки

Поръчки в онлайн магазин waves.bg се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени след 14:00 се обработват на следващия ден. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в първия работен ден. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките се извърша според работното време на куриерите, с които работим.

II. Доставка

1. Условия на доставка

Доставката на стоки на територията на Република България се извършват с куриерски фирми Спиди и Еконт, съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. 

2. Срок за доставка

Доставката от waves.bg се извършва от 2 до 7 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад и дестинацията за доставка. Waves.bg си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване срока на доставката. 

3. Начин и цена за доставка за България

Waves.bg работи с куриерски фирма СПИДИ /www.speedy.bg/ и ЕКОНТ /https://www.econt.com/. Опциите за доставка са до офис на куриер или точен адрес. Доставката на waves.bg е безплатна при поръчки над 89,00 лева за територията на Република България до офис на куриер. За поръчки под 89,00 лева, цените за доставка са следните: 

     - до офис на Спиди: 4.99 лв.

     - до адрес със Спиди: 6,99 лв.

     - до офис на Еконт: 8,29 лв.

     - до адрес с Еконт: 12,39 лв.

4. Начин и цена за доставка извън България

Waves.bg работи с куриерска фирма СПИДИ /www.speedy.bg/ и Interlogistica /www.interlogistica.bg/, като доставката се извършва от партньорите им на местно ниво DPD, GLS или ACS. Опциите за доставка са до точен адрес. За Гърция и Румъния е възможнa доставка до офиси съответно на ACS и DPD. * Доставките на пратки до 1кг извън България се извършват с Български пощи, съответно с местните пощенски услуги в съответната държава. 

Цени за доставка: 

 

5. Опция преглед

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. При получаване на пратката куриера ще Ви издаде Разписка за пощенски паричен превод. Това е Вашия касов бон за покупката. Моля, пазете разписката най-отговорно.