1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за попинг RIPPLE FISHER OCEANRIDGE POWERFIGHT GT711 NANO

Въдица за попинг RIPPLE FISHER OCEANRIDGE POWERFIGHT GT711 NANO

Арт.№ 4580397944102

RIPPLE FISHER OceanRidge Powerfight GT 711 NANO: Доминирайте в битката със силата и финеса на Nano технологията, предназначена за покоряване на гигантите от дълбините.

Серията OceanRidge са GT въдици, специално проектирани с характеристиките на марката Ripple Fishers. Серията, създадена за нуждите на опитните риболовци, изисква ръчно маневриране и ще разкрие истинските умения на риболовците. Това не са вашата обикновена гама и няма да подхождат на всички риболовци. Но бъдете сигурни, че тези пръчки ще се почувстват като част от вашето тяло, след като риболовците утвърдят своя стил и умения.

През 2021 г. обновихме и се върнахме към чертожната дъска, за да обновим най-мощните пръти от FINAL SPIRIT GT 79 и 80, за да пуснем новия GT78. Риболова на GT става все по-труден и по-труден всяка година и понякога изисква използването на свръхголеми примамки за предизвикване на кълване. Новата GT78 не е просто свръхмощна въдица, но ще се превърне в най-големия ви актив в специфични ситуации и срещу чудовищни GT.

OCEANRIDGE POWERFIGHT GT 711 NANO

Въпреки че тази твърда и супер чувствителна въдица може да бъде ограничена за употреба от експерти, нейният истински потенциал ще бъде изложен, след като риболовците с огромни познания и умения я овладеят. Нано заготовката, разработена от Toray Industries. Co е усъвършенствал възможностите на бланките, позволявайки на риболовците да дешифрират фините промени в течението и да контролират примамката според желанието на риболовците. PowerFight 711 има забележителна мощност на повдигане и ще издигне GT, надвишаващи 50 кг, просто като натовари въдицата и използва нейната отблъскваща сила.

 

  • Подходящ размер на макарата ・S:18000 / D:6500
  • Дължина на ръкохватката / 814 мм (цялата дължина на ръкохватката)・504 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 3,8 мм (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 14,9 мм (Диаметър на бланката, измерен на 880 мм от долната част на върха)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Примамки: Попери с Малка~Голяма чаши・Потъващи стикбайтове
  • Водачи: SiC Ocean Guide(Fuji)/ NANOALLOY® технология
  • Цел: GT / Giant Travely

 

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 15
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 6
Брой секции 2
PE рейтинг МАX PE 10
Тест по примамки (гр.) MAX 210
Дължина (м) 2,41 - 7'11"
Транспортна дължина (см) 168,2
Тегло продукт (гр.) 375
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти