1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за шорджигинг RIPPLE FISHER RUNNER EXCEED 911MH NANO

Въдица за шорджигинг RIPPLE FISHER RUNNER EXCEED 911MH NANO

Арт.№ 4580397942016

Изпитайте силата и финеса на Ripple Fisher Runner Exceed 911MH Nano. Проектиран за риболов на едри риби от скали, той е вашият ключ към улова, достоен за трофей.

Серията RunnerExceed са кастинг въдици за риболов от брега, снабдени с необходимите характеристики, за да се справите с чудовищни bluerunners от скалите. Цели, включително вашите местни yellowtails, kingfish, amberjacks to those GT, dogtooth tuna, обитаващ по-топлите води. Нашата гама от въдици е проектирана с възможностите да „хванете“ вашата мечтана риба в най-суровите условия. 

Напоследък броят на риболовците, които се насочват към риба от клас 20 kg, се е увеличил и търсят не само силата на пръчката, но и най-малкото напрежение за риболовеца. Колкото и здрава да е една въдица, ако риболовецът няма силата да я огъне, той/тя ще бъде в неизгодна позиция, когато се бори от скалите. 

Можете да огънете пръта и да го повдигнете, да спрете блъскащата риба с неговата сила или технически да се биете с рибата с помощта на long-leader система, използваща настройката за примамка. Всеки риболовец ще има свой собствен стил, но има едно общо нещо и това е „силата“ на серията RunnerExceed. Бихме искали риболовците, които предизвикват себе си до границите, да изпитат от първа ръка лекотата, контролируемостта, устойчивостта и силата на серията, когато е най-необходима по време на битката.

RUNNER EXCEED 911MH NANO

Усъвършенствахме бланката 911MH и използвахме новия материал Nanoalloy за по-остро усещане при замятане и възможност за дълго замятане, като същевременно даваме на риболовеца по-добър баланс по време на битка. Това е идеална въдица за насочване на 5~6 кг сини бегачи от скалите с възможност да се справи и с неочаквани риби от клас 10 кг. Тази универсална въдица ще позволи на риболовците да използват както джигове, така и плъгове за всяка дадена ситуация и притежава силата да вдигне 3~4 кг риба от водата с въдица. Със способността си да замятате миля с джигове до 100 g, идеалната дължина за маневриране на джига с пръчката под мишниците и абсолютен баланс и огъване, така че рибата да не се блъска силно, тази въдица със сигурност ще бъде следващата ви дясна ръка .

 

  • Подходящ размер на макарата: S: 6000 ~ 8000 / D: 4000 ~ 4500
  • Дължина на ръкохватката / 694 мм (цялата дължина на ръкохватката)・459 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 3,0 mm (точно под горния водач)・Диаметър на секцията / 17,1 mm (Диаметър на секцията, измерен на 730 mm от дъното на задната част)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Поле: Скали
  • SiC-S Titanium frame K Guide + SiC Ocean Guide(Fuji)/ NANOALLOY® технология blank
  • Цел: BlueRunner
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 6
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 8
Брой секции 2
PE рейтинг MAX PE 4
Дължина (м) 3,02 - 9'11"
Тест по примамки (гр.) MAX 80 Plug
Тест по примамки (гр.) MAX 100 JIG
Транспортна дължина (см) 156
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Още от този производител

Подобни продукти