1. Начало
  2. Въдици
  3. Спининг RIPPLE FISHER SILVER STREAM 81 STILETTO

Спининг RIPPLE FISHER SILVER STREAM 81 STILETTO

Арт.№ 4580397949992

Дайте воля на вашето риболовно майсторство с Ripple Fisher Silver Stream 81 Stiletto. Издигнете вашата риболовна игра до нови висоти с ненадмината прецизност и стил.

SILVERSTREAM 81 STILETO

SivlerStream 81 Stiletto е супер деликатен и ултра чувствителен специализиран модел, изграден  40t въглеродни материали. Тази ултрачувствителна бланка ще предаде леките промени в потока на водата и съпротивлението срещу примамката, позволявайки бързо закачане, след като риболовецът усети фини ухапвания. Въдицата е идеална за нощно газене, където риболовците са слепи и изискват всички сетива в тялото си да усетят тази промяна в течението. Освен това, когато целевите видове са селективни или се хранят с малки риби за стръв, тази въдица ще помогне на риболовците в най-критичните моменти. Ако риболовците имат ясна цел и метод, тази въдица ще бъде най-доброто ви оръжие.

Карбонова заготовка от 40 t не само позволява на риболовците да изхвърлят примамки до 28 g, но също така позволява използването на по-леки (8 g) потъващи моливи, като същевременно запазва чувствителността и контролируемостта. Тази ултра чувствителност не само предава ефективно информацията от типа на острото „захапване“, но също така и по-меката и по-фина информация за „потока на водата“.

Нашата цел беше да създадем въдица, която драстично намалява времето между „захапването“ и „свързването“. С други думи, Stiletto е супер „високоскоростна“ въдица, която позволява на риболовците да реагират по-бързо чрез ултра чувствителните характеристики.

  • Подходящ размер на макарата S:2500~4000 / D:LT2000~4000C
  • Дължина на ръкохватката / 473 мм (цяла дължина на ръкохватката)・305 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 1,9 мм (точно под горния водач)・Диаметър на долна секция / 10,5 мм (Диаметър на долна секция, измерен на 465 мм от дъното на задната част)
  • Макародържач / VSS17(Fuji) Заключване нагоре
  • Краят на ръкохватката / Твърда EVA в долната част на ръкохватката
  • Зони на приложение: Пристанища・Реки
  • Спецификация: TORZITE Titanium frame K Guide(Fuji)
  • Цел:  ・Лаврак ・
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Вид риболов Сладководен
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
Дължина (м) 2,46 - 8'1"
Транспортна дължина (см) 127,5
PE рейтинг PE 0,6 - 1,2
Тест по примамки (гр.) 7 - 28
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти