1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за стикбайтове OCEANS LEGACY AGGRESSOR OFSHORE PLUGGING SPIN 8'3" PE 6.0

Въдица за стикбайтове OCEANS LEGACY AGGRESSOR OFSHORE PLUGGING SPIN 8'3" PE 6.0

Арт.№ AGS-832MH

Освободете Aggressor Offshore Plugging Spin 8'3" PE 6.0 и покорете океана. Неговата изключителна мощност и прецизност го правят най-доброто оръжие за риболов на GT и жълтопера туна.

Aggressor “Heavy Plugging” се правеше 3 години. След тестване на множество бланки с вариации в разположението на водачите, Ocean’s Legacy с гордост пуска продукт, който ще запуши примамка за разлика от всяка друга въдица и ще осигури ненадмината мощност.

Създадени с идеологията за улавяне на най-големия GT и най-големите жълтопери туни в най-бурните морета, ние гарантирахме, че нашите персонализирани бланки са подсилени с 2x многоядрени въглеродни ядра и мулти смес японски Toray графит, за да осигурят максимално действие на примамката, но с огромна сила, когато се изисква спрете всяка риба.

Серията Aggressor включва най-висококачествените японски компоненти от Fuji. Той използва Fuji DPS макародържач и персонализирана заключваща гайка, проектирани за Ocean’s Legacy, както и двойно краче Fuji KW от неръждаема стомана със SIC водачи, за да осигурят най-доброто разпръскване на топлината и издръжливост. Обстойно тестван на островите Кокос Килинг, островите Монтебело, остров Кук, а също и в чужбина във Фиджи и Оман.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Вид риболов Соленоводен
Брой секции 2
Дължина (м) 2,51 - 8'3"
PE рейтинг MAX PE 6
Тест по примамки (гр.) 60 - 150
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти