1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за GT риболов RIPPLE FISHER ULTIMO 79M NANO

Въдица за GT риболов RIPPLE FISHER ULTIMO 79M NANO

Арт.№ 4580397944041

Изживейте върховете на производителността при риболов на GT с Ripple Fisher Ultimo 79M Nano. Неговият олекотен дизайн и невероятна чувствителност ще издигнат вашата риболовна игра до нови висоти.

Серията Ultimo е ядрото на GT въдиците на Ripple Fisher.

Серията е в състояние да се справи с различни примамки от пенсил до попери, като същевременно има лека, но много отзивчива бланка, която риболовците могат да хвърлят през целия ден.

Въпреки че въдицата може да изглежда проста с лесната си способност за замятане и контрол, силата на бланката е изключителна и ние сме задали идеална точка на натоварване за риболовците, за да могат да поддържат баланса си при голямо натоварване. Серията Ultimo е комбинация от модерен GT риболов, съчетан с дългогодишния опит на Ripple Fisher в изграждането на въдица.

ULTIMO 79M NANO

79M Nano е мощна и маневрена въдица с къса дължина, която е новодобавен модел за сезон 2017. С късата си дължина, той е идеален за риболовци, които предпочитат да ловят от кърмата или средната част на малки, средни и големи чартърни лодки, използвайки огъването на бланката във ваша полза. Това е перфектна въдица за опитни риболовци с по-малко телосложение или жени. Въпреки че задната част е въдица от М клас, върхът е по-твърд, което позволява на риболовците да контролират по-добре замятането и примамките си.

  • Подходящ размер на макарата ・S:10000~14000 / D:5000~5500
  • Дължина на ръкохватката / 769 мм (цялата дължина на ръкохватката)・504 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 2,8 mm (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 14,0 mm (Диаметър на бланката, измерен на 835 mm от долната част на върха)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Водачи: SiC Ocean Guide(Fuji)/ NANOALLOY® технология
  • Примамки: Потъващи стикбайтове・попери с малки~средни чаши
  • Цел: GT・Kingfish
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
Тест по примамки (гр.) MAX 160
Транспортна дължина (см) 174
PE рейтинг MAX PE 7
Дължина (м) 2,36 - 7'9"
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Още от този производител

Подобни продукти