1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за попинг RIPPLE FISHER LONG CAST GT82 NANO

Въдица за попинг RIPPLE FISHER LONG CAST GT82 NANO

Арт.№ 4580397944089

Освободете възможностите си на замятане с Ripple Fisher Long Cast GT82 Nano. Проектиран за прецизност и мощност на дълги разстояния за справяне с най-трудните хищни риби.

Тази обединена серия OceanRidge се състои от въдици за GT риболов, изпълнени с гордостта и радостта на Ripple Fisher. Гамата, която е проектирана с най-добрите ръчни настройки, е предназначена за опитни риболовци по целия свят. Въпреки че тези въдици не са за хора със слаби сърца, ние сме сигурни, че въдиците ще станат част от вас за тези, които са достатъчно опитни, за да разпознаят силните им страни и стила на риболов. Всичките 5 модела от серията OceanRidge са специално проектирани да се насочат към големи GT, които обитават водите в различни части на света. Ние не сме класифицирали въдиците в зависимост от мощността, но внимателно подбрахме и разработихме гамата в зависимост от уникалните характеристики на въдиците. Всички заготовки от серията са направени с помощта на технологията NANOALLOY®, разработена от Toray industries, Inc., и са преминали през безброй часове тестове в реални условия. Горди сме да представим серията за онези риболовци, които се стремят да овладеят GT риболова по-нататък и за тези, които желаят да предизвикат ограниченията.

OCEANRIDGE LONGCAST GT 82 NANO

За тези, които искат да замятат по-далеч от всеки друг риболовец на лодката. Това е идеална въдица за използване, когато се изисква дълго замятане или замятане срещу насрещен вятър. Подходящ е за използване с попъри и примамки тип потъващи пенсили. Нано материалът не само е повишил неговата управляемост, но и риболовците ще могат да усетят и най-малките промени в текущото движение през бланката. Въпреки че е модел за дълъг кастинг, ще останете приятно изненадани с неговата лекота и управляемост.

 

 

  • Подходящ размер на макарата: S: 10000~18000 / D: 5000~6500
  • Дължина на ръкохватката / 814 мм (цялата дължина на ръкохватката)・504 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 3,8 mm (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 15,9 mm (Диаметър на бланката, измерен на 880 mm от долната част на върха)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Примамка: Потъващи стикбайтове ・Попери с малка и голяма чаша
  • Водачи: SiC Ocean Guide(Fuji)/ NANOALLOY® технология
  • Цел: GT

 

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 14
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
PE рейтинг MAX PE 8
Тест по примамки (гр.) MAX 190
Дължина (м) 2,49 - 8'2"
Транспортна дължина (см) 179,6
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти