1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица TEMPLE REEF STEALTH STK74MH

Въдица TEMPLE REEF STEALTH STK74MH

Арт.№ STE-STK-74-MH

Освободете скритата сила на Temple Reef Stealth STK74MH. Тази въдица съчетава финес и здравина за несравнимо представяне, което я прави най-доброто оръжие за арсенала на всеки риболовец.

Серия от medium спинингови въдици за кастинг в солена вода. Снадка между дръжката и върховата секция. Предназначени за замятане на примамки около 60-130 g. 

STK е проектирана да бъде многофункционална въдица, която може да се адаптира за различни видове риболов. Използвайки технологичния дизайн "Kevlar Dynamism", собственост на Temple Reef, мощността и надеждността осигуряват изключителна увереност на риболовците. Stealth STK са оборудвани с водачи Fuji “Tangle Free” K Concept и новата система с двойна заключваща гайка “Back Stop Mechanism”, за да се гарантира, че макарите никога не се разхлабват от постоянно замятане. Патентованата X-Grip на Temple Reef също е включена във всички Stealth STK, което ще позволи лесно отстраняване на върховата секция. Въдицата е подходяща за лайт такъл риболов от брега на всякъде по света.

  • Blank Material – 24T + 30T
  • Fuji Stainless Steel SiC – EKWSG + EMNST
  • Fuji Back Stop lock nut system
  • X-Grip

   

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 6
Брой секции 2
Дължина (м) 2,24 - 7'4"
Тест по примамки (гр.) MAX 80
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти