1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за попинг TEMPLE REEF GT EXPLORER 710-8 OCEANUS

Въдица за попинг TEMPLE REEF GT EXPLORER 710-8 OCEANUS

Арт.№ GT-710-8-OCE

Изпитайте върховната тръпка от риболова на едри риби с въдица за попинг Temple Reef GT Explorer 710-8 Oceanus. Проектиран за сила и прецизност, покорете океана както никога досега

TEMPLE REEF GT EXPLORER - Серия от 3 GT въдици, предназначени за ефективна работа с попъри. Изключително бързо действие от PE8-12. Ниско съотношение тегло към мощност между 375 до 395g.

Серията GT Explorer са карбонови пръчки с висок модул, те са ултра леки, което ще позволи на риболовците да замятат цял ден. Този модел е най-подходящ за потребители, които предпочитат по-твърди пръчки за ефективна работа с попъри.

710-8 Oceanus – Както начинаещите, така и напредналите риболовци ще харесат тази въдица заради нейната чувствителност и отзивчивост. Наричаме тази въдица „Oceanus“, защото това е пръчката, която използваме, когато изследваме неизследвани територии, които ще изискват постоянно замятане, тази лека въдица минимизира умората и е в състояние да се справи с широк диапазон от условия на риболов и размер на рибата.

GT Explorer е оборудван със собствения X-Grip на Temple Reef, който ще позволи лесно отстраняване на горната снадка и новата система на Fuji с двойна заключваща гайка „Механизъм за обратно спиране“, за да гарантира, че макарите никога няма да се разхлабят от постоянно замятане. Във всички GT Explorer е включена и системата за водачи без възли, предназначена да минимизира увиването около върха, което е много често срещано при ветровити условия.

  • Blank Material – 24T + 30T
  • Fuji Stainless Steel SiC – EMNSG + EMNST
  • Knot-Less guide train design
  • Fuji Back Stop lock nut system
  • X-Grip

    

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 12
Вид риболов Соленоводен
Брой секции 2
Тест по примамки (гр.) MAX 160
Тегло продукт (гр.) 360
PE рейтинг MAX PE 8
Дължина (м) 2,39 - 7'10"
Транспортна дължина (см) 169
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти