1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица за стикбайтове TEMPLE REEF RONIN 83-8

Въдица за стикбайтове TEMPLE REEF RONIN 83-8

Арт.№ RON-83-8-GT

Изпитайте силата и прецизността на въдица за туни и GT - Temple Reef Ronin 83-8. Проектиран за превъзходно замятане и контрол, това е вашето предпочитано оръжие за преодоляване на всяко риболовно предизвикателство.

Серия от 3 въдици GT / Tuna, предназначени за ефективна работа със стикбейтове и пенсили. Параболична и лека за намаляване на умората. 

Най-добрата въдица за работа със стикбайт и пенсили с невероятен връх, който ще вдъхне живот на тези примамки и цялата смелост в средната част, за да покорите трофейна риба. Изработен с усъвършенствани композитни материали от Toray – TORAYCA™ NANOALLOY®, съотношението тегло/мощност е изведено на следващото ниво, невиждано досега в тежко оборудване за кастинг. Ronin е снабден със собствения X-Grip на Temple Reef, който ще позволи лесно отстраняване на дръжката и новата система на Fuji с двойна заключваща гайка „Механизъм за обратно спиране“, за да гарантира, че макарите никога няма да се разхлабят от постоянно замятане. Във всички Ronin е включена и системата за Knot-Less, предназначена да минимизира увиването около върха, което е много често срещано при ветровити условия.

  • Материал на бланката  – 24T + 30T
  • Fuji Stainless Steel SiC – EMNSG + EMNST
  • Knot-Less guide система
  • Система с контрагайка Fuji Back Stop
  • X-Grip

 

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 13
Вид риболов Соленоводен
Брой секции 2
Транспортна дължина (см) 182
Дължина (м) 2,51 - 8'3"
PE рейтинг PE 6 - 8
Тест по примамки (гр.) MAX 180
Тегло продукт (гр.) 385
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти