1. Начало
  2. Макари
  3. Мултипликатор SHIMANO OCEA JIGGER 2001NRHG
  • -7 %

Мултипликатор SHIMANO OCEA JIGGER 2001NRHG

Арт.№ 5RL02211H

Разгърнете потенциала си за джигинг с Shimano Ocea Jigger 2001NRHG. Мощна, прецизна и надеждна, това е макарата за преодоляване на дълбоководни предизвикателства с увереност.

SHIMANO OCEA JIGGER 2001NRHG е високопроизводителна риболовна макара, предназначена за джигинг в дълбоководна среда. Отличава се със здрава и издръжлива конструкция, плавна и мощна система /драг/ и високо предавателно отношение за бързо извличане на линията. Със своята прецизна конструкция и усъвършенствани функции, тази макара е създадена да издържа на най-трудните условия и да предоставя изключителна производителност. OCEA JIGGER 2001NRHG е най-добрият избор за риболовци, които искат да се справят с голяма риба в офшорни води.

OCEA JIGGER 2001 разполага с X-Protect. С X-Protect възможностите за водоустойчивост са значително подобрени, тъй като е предотвратено навлизането на вода във вала на задвижващото зъбно колело и лагера на вала на макарата. От външната страна е добавен нов дизайн на звезда, за да се намали рискът от заплитане на линията при силен вятър. Бяха направени незначителни промени в тялото на Hagane, за да ви осигури по-удобен захват. Никога не съдете за барабана по кориците, защото... Красотата идва отвътре.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Размер макара 2000
Предавателно число 6.2:1
Лагери 8+1
Драг (кг) 10
Вид риболов Соленоводен
Тегло продукт (гр.) 595
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Още от този производител

Подобни продукти