1. Начало
  2. Макари
  3. Риболовна макара SHIMANO 23 STRADIC 4000MHG FM
  • -7 %

Риболовна макара SHIMANO 23 STRADIC 4000MHG FM

Арт.№ 4969363045898

Подобрете риболова си с Shimano 23 Stradic 4000MHG FM. Проектирана за средно високи скорости и безпроблемно представяне, тя е идеалната макара за сериозни риболовци.

Риболовна макара SHIMANO 23 STRADIC 4000MHG FM

Универсалният Stradic предлага изключителна производителност и осигурява завидна комбинация от здравина, финес и гладкост. Подкрепена от години история и безупречна репутация, следващото поколение Stradic е макара, която постоянно осигурява водеща в класа производителност.

Stradic се намира идеално в средата на гамата Coresolid и предоставя сериозно количество напреднала технология. Няма значение дали ловите различни методи за различни видове, или сте целеустремен специалист, има модел от гамата Stradic за вас. Достатъчно силен и мощен, за да улесни риболова на тежки примамки и борбата с големи риби, но достатъчно гладък, за да предложи прецизност, когато е необходимо, Stradic е удоволствие да се използва и ще подобри вашето риболовно изживяване във всички сладководни и соленоводни ситуации на брега.

Stradic включва някои от най-добрите технологии на SHIMANO, включително HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS и INFINITYDRIVE. Тези усъвършенствани технологии са поместени в лекото алуминиево тяло на HAGANE, произвеждайки непоклатимата мощна гладкост, която усещате, когато навивате под натиск. DURACROSS Drag произвежда прецизен и изключително точен контрол на игра на риба, дори при екстремно напрежение. Добавянето на X-Protect означава, че можете да използвате тази макара за всичко - от лек скален риболов до риболов на примамка на лаврак в солена вода, както и във всички сладководни среди. Шпулата с дълъг ход AR-C за подобрено разстояние на замятане и ANTI-TWIST Fin за отлично управление на въдицата правят този дългогодишен фаворит на Shimano истинско удоволствие за риболов при много условия.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Размер макара 4000
Лагери 6+1
Драг (кг) 11
Вид риболов Сладководен
Вид риболов Соленоводен
Тегло продукт (гр.) 275
Предавателно число 5.7:1
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти