1. Начало
  2. Въдици
  3. Спининг RIPPLE FISHER ULTIMO 83M NANO

Спининг RIPPLE FISHER ULTIMO 83M NANO

Арт.№ 4580397944065

Разгърнете потенциала си за риболов с Ripple Fisher Ultimo 83M Nano. Неговата усъвършенствана конструкция и прецизно инженерство осигуряват несравнима здравина и чувствителност за най-доброто изживяване при риболов.

Серията Ultimo е ядрото на GT въдиците на Ripple Fisher.

Серията е в състояние да се справи с различни примамки от пенсил до попери, като същевременно има лека, но много отзивчива бланка, която риболовците могат да хвърлят през целия ден.

Въпреки че въдицата може да изглежда проста с лесната си способност за замятане и контрол, силата на бланката е изключителна и ние сме задали идеална точка на натоварване за риболовците, за да могат да поддържат баланса си при голямо натоварване. Серията Ultimo е комбинация от модерен GT риболов, съчетан с дългогодишния опит на Ripple Fisher в изграждането на въдица.

ULTIMO 83M NANO

Тази въдица е идеална риболов не само на GT, но и на чудовищна KingFish и туна до 50 кг от носа на средни до големи чартърни лодки. Това е добре балансирана въдица с голяма дистанция на замятане, контролируемост и лекота. Дори начинаещи и по-малко мъжествени риболовци ще могат да хвърлят една миля с примамки, надвишаващи 150 g, като заредят въдицата и използват нейната сила. Уникалните характеристики на въдиците от клас ML използват огъването на цялата въдица при замятане и борба с рибата. Поради това не е подходящ за прилагането на новата технология на наносплави. Освен това, 83ML е най-гъвкавата въдица в серията Ultimo и може да бъде класифицирана като въдица между серията BIG TUNA и Ultimo. Риболовците ще дават най-малко количество сила, когато се борят с рибата, тъй като въдицата надвишава потенциала на своя клас линия.

 

  • Подходящ размер на макарата ・S:10000~18000 / D:5000~6500
  • Дължина на ръкохватката / 779 мм (цялата дължина на ръкохватката)・504 мм (от края на ръкохватката до крака на макарата)
  • Диаметър на върха / 2,7 mm (точно под горния водач)・Диаметър на бланката / 14,5 mm (Диаметър на бланката, измерен на 860 mm от долната част на върха)
  • Макародържач / DPS20(Fuji)Up Lock
  • Край на ръкохватката / BRC
  • Водачи: SiC Ocean Guide(Fuji)/ бланка за технология NANOALLOY®
  • Примамки: Потъващи стикбайтове ・Попери с малки чаша
  • Цел: GT・KingFIsh・Туна
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Драг (кг) 13
Вид риболов Соленоводен
Брой водачи 7
Брой секции 2
Тест по примамки (гр.) MAX 160
Дължина (м) 2,51 - 8'3"
PE рейтинг MAX PE 7
Транспортна дължина (см) 183,5
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти