1. Начало
  2. Примамки
  3. Воблер LONGIN HI-STANDART 120S 21g

Воблер LONGIN HI-STANDART 120S 21g

Арт.№ 4582503932

Longin Hi-Standart 120S - Най-добрата примамка за хищници. При 21g той е създаден да предизвиква удари от едра риба. Доказано представяне за сериозни риболовци.

Воблер LONGIN HI-STANDART 120 Sinking 21g

В търсене на най-добрия баланс в замятането, плуването и играта за морски minnow, LONGIN най-накрая създаде този нов миноу воблер.
- Плуване: Лопатката на воблера е поставена в самата предна част на главата, като халката за закачане е директно върху нея. Тази позиция позволява на лопатката веднага да хване водата и да започне да плува рязко. Благодарение на кила на лопатката, поставен под нея, съотношението му на трептене и поклащане се води до 5:5 скорост на трептене и поклащане. Също при по резки промени на дърпане кила на лопатката кара HI-STANDARD 120 S да направи плъзгащо действие, така че да се добави неравномерно движение и това да привлече хищника. Проектиран е да плува в диапазона от 60~150 см дълбочина.
- Замятане: При замятане трите волфрамови топки с диаметър 5 мм се прехвърлят към опашката, така че да лети без забавяне. Формата на тялото е проектирана да издържа на насрещен вятър и дори на страничен вятър. Освен това килът на лопатката работи като стрела, запазвайки летящата си позиция и увеличавайки средната дистанция на замятане.

Характеристики:

  • Дължина: 120 мм
  • Тегло: 21 гр.
  • Дълбочина на газене: 60-150 см
  • Вид: плаващ
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Тегло примамка 21 g
Вид риболов Соленоводен
Вид Потъващ
Дължина примамка (мм) 120
Дълбочина, м 0,4 - 1,2
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю