1. Начало
  2. Облекло
  3. Дамска UV блуза TORMENTER SPF-ST CROIX COLLECTION-SEAHORSE-WHITE

Дамска UV блуза TORMENTER SPF-ST CROIX COLLECTION-SEAHORSE-WHITE

Арт.№ SPFSC-SHW

Изпитайте най-доброто представяне при риболов с колекцията UV блузи Tormenter SPF-ST Croix - Seahorse - White. Покорете водите със стил. #FishWithPower

УЛТРА УДОБНИ: Нашите блузи с дълги ръкави са предназначени да ви държат прохладно и удобно, докато сте на лодката или по време на любимото си занимание на открито. Изработени от специална плетена смес 95/5% полиестер/спандекс, блузите имат отлична проветряемост, бързо съхнене и способност за отвеждане на влагата, която превъзхожда повечето големи марки.

МАКСИМАЛНА ИЗДРЪЖЛИВОСТ: Плетената смес от полиестер/спандекс прави блузите устойчиви. Това означава, че независимо от условията, по блузата няма да получат бримки или протриване.

ПРЕМИУМ ДИЗАЙН: Не само блузата е издържлива, но и графиките върху нея ще продължат да изглеждат свежи. Всички дизайни са изцяло сублимирани, което означава, че мастилото е вградено в самата тъкан, вместо върху нея. Това означава, че дизайнът ще издържи много по-дълго от други методи за печат, особено при пране.

ОТЛИЧНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА: Блузите са с слънцезащитен фактор SPF50, предпазвайки кожата ви от изгаряне, когато сте под слънцето, дори през най-горещите летни дни.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю