1. Начало
  2. Макари
  3. Мултипликатор SHIMANO OCEA JIGGER 1501HG
  • -7 %

Мултипликатор SHIMANO OCEA JIGGER 1501HG

Арт.№ 5RL02151H

Доминирайте в дълбините с Shimano Ocea Jigger 1501HG. Мощна, прецизна и високоскоростна, това е макарата, която издига вашата игра на джиг до нови висоти.

SHIMANO OCEA JIGGER 1501HG е високопроизводителна риболовна макара, предназначена за джигинг в дълбоководна среда. Отличава се със здрава и издръжлива конструкция, плавна и мощна система /драг/ и високо предавателно отношение за бързо извличане на линията. Със своята прецизна конструкция и усъвършенствани функции, тази макара е създадена да издържа на най-трудните условия и да предоставя изключителна производителност. OCEA JIGGER 2001NRHG е най-добрият избор за риболовци, които искат да се справят с голяма риба в офшорни води.

OCEA JIGGER 1501 разполага с X-Protect. С X-Protect възможностите за водоустойчивост са значително подобрени, тъй като е предотвратено навлизането на вода във вала на задвижващото зъбно колело и лагера на вала на макарата. От външната страна е добавен нов дизайн на звезда, за да се намали рискът от заплитане на линията при силен вятър. Бяха направени незначителни промени в тялото на Hagane, за да ви осигури по-удобен захват. Никога не съдете за барабана по кориците, защото... Красотата идва отвътре.

 

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Тегло 1.000000
Предавателно число 6.4:1
Лагери 8+1
Драг (кг) 7
Вид риболов Соленоводен
Тегло продукт (гр.) 405
Размер макара 1500
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти