1. Начало
  2. Макари
  3. Макара SHIMANO 24 TWIN POWER 4000XG FE
  • НОВ
  • -7 %

Макара SHIMANO 24 TWIN POWER 4000XG FE

Арт.№ 4969363046871

Насладете се на първокласен риболов с макара SHIMANO 24 TWIN POWER FE 4000XG — изключителна мощност, прецизност и гладко представяне.

Макари SHIMANO 24 TWIN POWER

Twin power, е макарата която продължава да разширява възможностите на спининг макарите и е еволюирала със всеки нов модел. От първия модел до настоящия модел, ние последователно се стремим към издръжливост и функционалност в реалния риболов. Тази непроменлива концепция дава усещане за сигурност на основните риболовци, които отиват на риболов, а twin power е силно свързана с риболовеца и става част от него и гравира преживяването в сърцето ви. Twin Power 24 е оборудван с най-модерната технология, инсталирана в Stella, Infinity Cross, Infinity Drive, Infinity Loop, Duracross и Anti-Twist Fin. Преследвайте функционалността във всеки детайл и станете честен човек, който е близо до риболовеца.

Отличаващ се с най-новата технология на HAGANE, включително компоненти HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II и Silent Drive, Twin Power се възползва и от трите ексклузивни „INFINITY“ технологии на Shimano (INFINITYLOOP, INFINITYXROSS, INFINITY DRIVE). При използване не можете да не забележите мощното гладко усещане, тъй като зъбните колела се зацепват перфектно. И когато сте уловили риба, несравнимият Duracross Drag вдъхва рядко срещана увереност, особено в критични ситуации. Ако ловите с кранкове или силиконови примамки на дистанция, със сигурност ще се възползвате от добавянето на усъвършенстваната комбинация Long Stoke AR-C Spool, която доказано увеличава разстоянието и точността на замятане и безупречното управление на линията на Anti-Twist Fin, което предотвратява провиснала линия между ролката на линията и макарата при спиране и започване на изтегляне.

4000XG - Стандартен модел за сърф риболов.

Ако искате да карате сърф, този модел е първото нещо, което искате. С невероятната способност за възстановяване на отпуснатото влакно, което идва от скоростта на навиване от 101 см на оборот, е възможно да действате мигновено без загуба на време, дори ако примамката бъде избутана пред вас от вълните или ако влакното е пометено силно от страничния вятър. 

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Размер макара 4000
Предавателно число 6.2:1
Лагери 9+1
Драг (кг) 11
Тегло продукт (гр.) 260
Вид риболов Сладководен
Вид риболов Соленоводен
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти