1. Начало
  2. Въдици
  3. Въдица шорджигинг OCEANS LEGACY SPECIALIST SPIN 10'0"

Въдица шорджигинг OCEANS LEGACY SPECIALIST SPIN 10'0"

Арт.№ SSG-S1002MH

Освободете своя риболовен опит с шорджиг въдица Oceans Legacy Specialist Spin 10'0". Създаден за прецизност и производителност, той е най-добрият инструмент за завладяване на водите и улавяне на мечтания улов.

Използвайки японски високомодулни влакна Toray, бланката Ocean’s Legacy Specialist е навита по поръчка, за да ви предостави безумно лека, но великолепно мощна въдица за риболов от брега.

Серията Specialist се фокусира върху възможността за замятане и намаляване на теглото, без да прави компромис с мощността, което минимизира умората по време на замятане и битка с морските хищници.

Всички въдици разполагат с качествени компоненти на Fuji, включително Fuji dps макародържач с Fuji заключване и водачи Fuji с двойно краче kw Alconite, които са оптимално поставени за баланс и изключително далечно замятане и контрол.

Oceans legacy specialist е проектиран и широко тестван край южното и северното крайбрежие на западна Австралия върху трофейни пелагични видове като испанска скумрия и много видове риба тон.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Вид риболов Соленоводен
Брой секции 2
Тест по примамки (гр.) 40 - 110
Дължина (м) 3,05 - 10'0"
PE рейтинг PE 3 - 6
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю

Подобни продукти