1. Начало
  2. Облекло
  3. Тениска HS DESIGN VINTAGE T-SHIRT OLD SCHOOL 2.0

Тениска HS DESIGN VINTAGE T-SHIRT OLD SCHOOL 2.0

Арт.№ 100017

Преоткрийте класиката с тениска HS Design Vintage T-Shirt Old School 2.0 - вечна смесица от носталгия и модерен стил. Изживейте отново златната ера!

Винтидж тениска, произведена от супер фино трико от 100% чист памук. Акцентите са студено обагреното памучно трико, което му придава вид и усещане на ретро тениска, необработените кройки на ръкавите и врата, удобната кройка с фотографски печат.

Чист памук за меко усещане и дишане, това е произведена в Италия тениска, която използва изцяло италиански материали.

Боядисаните цветове на дрехите имат уникален външен вид. За да се получи този истински винтидж ефект се използва специален процес, който се състои в боядисване на продукта след неговото производство, процес, който придава на дрехата изпран и използван вид с умишлено избелял цвят. 

Тази дреха е боядисана и обработена ръчно в цветове, които са изключителни, този процес придава на дрехата автентичен носен вид, продукт, който ще придобие само повече характер с времето. Всяко несъвършенство, като ивици или неравномерно боядисване, трябва да се считат за елементи на уникалност, а не за дефекти.

Естеството на процеса на боядисване на облеклото също означава, че цветът на всяка тениска ще бъде малко по-различен, което само добавя ексклузивност и чар.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю