1. Начало
  2. Облекло
  3. Блуза с УВ защита HS DESIGN PERFORMANCE SHIRT TUNA

Блуза с УВ защита HS DESIGN PERFORMANCE SHIRT TUNA

Арт.№ 0100031

Изпитайте тръпката от преследването с блуза с UV защита HS Design Performance Shirt - Tuna. Дайте воля на вашето риболовно майсторство със стил. #TunaPower

Колекцията Ocean Performance е първокласен избор, който отговаря на изискванията при дейности на открито; превъзходна тъкан и модерна технология, които гарантират максимална защита дори при най-екстремните условия.

Блузата е изработена от високотехнологична материя от 88% полиестер и 12% спандекс (150 gsm) и има следните усъвършенствани характеристики:

• UPF 50+

Най-високо оцененият UPF, който блокира повече от 98% от UVA и UVB лъчите. Максимална слънцезащита, предлагаща бариера от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето, предназначена да ви предпази и да се чувствате комфортно, дори когато сте изправени пред екстремни температури и излагане на слънце.

• БЪРЗО СЪХНЕЩА И ДИШАЩА

Дишащата материя отвежда влагата от кожата ви и я изпарява през ризата във въздуха, като ви поддържа сухи и регулира телесната ви температура.

• ПОКРИТИЕ ПРОТИВ ПЕТНА

Благодарение на тази обработка тъканта е устойчива на замърсяване, петна и засичания. Поддържа тъканта да изглежда нова по-дълго и улеснява по-лесното почистване.

• АНТИМИКРОБНО И ПРОТИВ МИРИЗМИ ПОКРИТИЕ 

Антимикробното третиране унищожава или инхибира растежа на широк спектър от микроорганизми и удължава живота на тъканта.

Микроорганизмите включват бактерии, вируси, протозои и гъбички, като мухъл, плесен, водорасли и дрожди. Обработката помага да се избегне натрупването на миризма при наличие на околна влага.

• МЕКА И ЕЛАСТИЧНА МАТЕРИЯ

Изработен от лека разтеглива материя, висококачествен полиестер, супер мек към кожата, няма да искате да го сваляте. Изключителната еластичност на нишките спандекс осигурява максимална свобода на движение.

• УСТОЙЧИВА НА ИЗНОСВАНЕ

Полиестерът е удобен, но издръжлив, устойчив на износване и върши добра работа, за да запази формата си след многократна употреба, създаден за максимална здравина и е идеален за екстремна и продължителна употреба.

Морските риболовци очакват най-доброто. Ето защо колекцията Ocean Performance е технически напреднала и модна, тя е пригодена за по-високи очаквания; с дълготрайното представяне, на което се доверявате, и детайлите, които изискват внимание.

pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю