1. Начало
  2. Примамки
  3. Воблер DUO TERIFF DC-9 BULLET 15g
  • НОВ

Воблер DUO TERIFF DC-9 BULLET 15g

Арт.№ 4525918

Изпитайте ненадмината дистанция и прецизност на замятане с Duo Teriff DC-9 Bullet 15g. Проектиран за максимална производителност, той променя играта за риболовците.

Воблер DUO TERIFF DC-9 BULLET 15g

Terrif DC-9 Bullet е бавноизплуващ воблер на DUO International създаден за риболов в плитчините. Специфичната лопатка на този воблер позволява той да бъде провеждан на една и съща дълбочина по време на цялата проводка. Също така формата на тялото и магнитната система за далечно замятане, с която е оборудван, го правят много добър "летец". 

Terrif DC-9 Bullet е утежнен с две стоманени топчета - 7.5мм и 8мм. При замятане топчетата се отлепят от магнита и се придвижват в задната му част, давайки начален тласък на полета му. При проводка, топчетата се залепят обратно на магнита и стоят неподвижни. Освен тези утежнения, в главата на воблера има и една фиксирана месингова плочка, която го балансира допълнително.

Играта на Terrif DC-9 Bullet е ясно изразена, като воблерът се държи еднакво добре на бавна, и на бърза проводка. Много ефекасна техника за ловене с тази примамка е просто да я задържите и оставите да се рее в течението. При много бързо обиране с макарата можете да разчитате, че заради специфичната си лопатка, Terrif DC-9 Bullet нито ще се гмурне, нито ще изплува. Нещо характерно за миноу примамките и пенсилите. Позволява и туич с въдицата.

Terrif DC-9 Bullet е страхотна примамка за риболов на лаврак, чернокоп и други морски риби ловуващи в плитчините. В сладководните водоеми, с него успешно се лови щука и распер. Куките са здрави и надеждни, а цветовете разнообразни - подходящи за всякакви условия.

  • Размер: 90мм
  • Тегло: 15гр.
  • Вид: плуващ
  • Газене: 0.2м ~ 0.5м
  • Куки: #SPMH 4
pointer icon arrow icon Плъзнете наляво
Параметър Стойност
Тегло примамка 15 g
Вид риболов Сладководен
Вид риболов Соленоводен
Вид Плуващ
Дължина примамка (мм) 90
Куки 2 x Тройни #4
Дълбочина, м 0,2 - 0,5
comment icon
Все още няма ревюта на този продукт
Бъди първият написал ревю