Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 50XXH

Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 50XXH

Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 55M

Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 55M

Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 53XH

1 190,00 лв.
Наличност: Изчерпано количество
SKU
4529604055323

Тези мощни пръчки са разработени от Г-н Chris Chin Wei Teng, известен с тайванския лов на чудовища, за да могат да уловят риби с огромни размери по цял свят. Това са новите серии от трето поколение на WEI WORLD JIGGING.

 

Г-н Chris Chin Wei Teng уловил множество над 100-килограмови риби от видове като AMBERJACK, DOG TOOTH TUNA и GT. В Тайван, джигингът е популярен риболов и има много последователи. Въпреки че в Тайван винаги има много рибарски лодки, г-н Chris се е съсредоточил върху рибите чудовища и ги е ловил при тези трудни условия. Неговият мощен риболовен стил на дуелиране с риби-чудовища, се уважава от много риболовци не само в Тайван, но и в Япония.

В дръжката на новото трето поколение WEI WORLD JIGGING, обикновените карбонови нишки са заменени с четирипосочни. Тъй като четирипосочните карбонови нишки придават много голяма здравина и много по-висока якост на усукване от старите модели, без да увеличават теглото на пръчката, тази иновация осигурява превъзходни експлоатационни качества. В предната част е положено нешлифовано покритие от смола 1 мм, за да запази лекотата и здравината.

Титаниеви водачите Fuji "TORZITE се използват за всички пръчки от новата серия WEI WORLD JIGGING. Тези водачи имат забележително високи качества по отношение на здравина и якост на огъване, в сравнение с водачите Fuji "SIC", Както и висока износоустойчивост. Допълнителният винт в зоната на макародържача при новата серия WEI WORLD JIGGING предотвратява разхлабването на основните винтове. В новото трето поколение WEI WORLD JIGGING са събрани в едно незаменимите елементи, нужни за тежък джигинг, като добро управление на тежките джигове, мощност на повдигане и издръжливост. Насладете се на добре балансираното и стабилно изпълнение на новото трето поколение WEI WORLD JIGGING.

HOTS WEI WORLD (3G) 53XH

Wei World 53XH е предназначен за улов на над 100-килограмови риби по целия свят, подходящ за до 400-грамови джигове. Това е пръчка с отлична маневреност на джиговете, въпреки че е малко по-къса от другите марки. Със своята куха и здрава дръжка, Wei World 53XH е подходяща за улов, например на Big Kingfish (Yellowtail Amberjack). Wei World 50XXH се отличават с голяма маневреност и са подходящи за използване в зони, където е необходимода се използват тежки джигове.

 

  • Дължина: 161.5 см
  • Секции: една
  • Тегло: 218 гр.
  • Влакно: PE4~6
  • Примамка: до 400гр.

 

"Four-direction set carbon cloth" in the butt section

Unsanded finish in the tip part

A revolutionary lock nut system is adopted in the reel seats in order to prevent the loosening the nut.

Fuji "TORZITE" rings with Titanium Frame are used for all guides

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Въдица за джигинг HOTS WEI WORLD (3G) 53XH