ПОРЪЧКИ, ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти, 

Моля запознайте се със информацията касаеща поръчката и доставката от онлайн магазин www.waves.bg.

I. Поръчки

Поръчки в онлайн магазин waves.bg се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени след 14:00 се обработват на следващия ден. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в първия работен ден. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките се извърша според работното време на куриерите, с които работим.

II. Доставка

1. Условия на доставка

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Спиди съгласно техните тарифи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. 

2. Срок за доставка

Доставката от waves.bg се извършва от 2 до 7 работни дни в зависимост от наличностите в нашия склад и дестинацията за доставка. Waves.bg си запазва правото да удължи срока на доставка при следните причини: временна липса на наличност, промоции, натрупване на голям брой поръчки, ревизия и други причини, които налагат удължаване срока на доставката. 

3. Начин и цена за доставка за България

Waves.bg работи с куриерска фирма СПИДИ /www.speedy.bg/ и Interlogistica /www.interlogistica.bg/. Опциите за доставка са до офис на СПИДИ или точен адрес. Доставката на waves.bg е безплатна при поръчки над 89,00 лева за територията на Република България. За поръчки под 89,00 лева, цената за доставка е фиксирана от 5,40 лева с ДДС до Ваш адрес или посочен офис на Спиди.

4. Начин и цена за доставка извън България

Waves.bg работи с куриерска фирма СПИДИ /www.speedy.bg/ и Interlogistica /www.interlogistica.bg/, като доставката се извършва от партньорите им на местно ниво. Опциите за доставка са до точен адрес. За Гърция и Румъния е възможнa доставка до офиси съответно на ACS и DPD. Цени за доставка: 

5. Опция преглед

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения. При получаване на пратката куриера ще Ви издаде Разписка за пощенски паричен превод. Това е Вашия касов бон за покупката. Моля, пазете разписката най-отговорно. 

III. Плащане

1. Наложен платеж:

Опция наложен платеж е възможна за територията на Република България.

Плащането на поръчката се извършва чрез пощенски паричен превод на куриера т.е. клиентът заплаща поръчаното от waves.bg на куриера (Спиди), който му доставя поръчката на адрес или до офисите на куриерската фирма.

2. Приемане на плащания чрез платежната система на myPOS

Методите за плащане, които се подържат са: VISA, Mastercard, Visa Elektron, Maestro, V Pay, Amex, UnionPay, JCB, Bancontact, iDEAL, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, iCARD.